Skip to main content

Hardware Deployment

Van professionele installatie tot vlekkeloze integratie – wij zorgen voor een soepele implementatie van uw IT-hardware, waardoor uw bedrijf klaar is voor optimale prestaties.

Hardware Oplossingen

Netwerk Apparatuur

van advies tot aankoop naar planning en installatie.

Server Deployment

De kennis zelf niet in huis en toch een on-premise server nodig? Bestel bij Sysnetix en wij helpen u tot en met het deployment in het rack

Workstation Deployment

Uw bedrijf in nood voor up-to-date workstations? Neem contact met ons op en wij installeren alles van uw huidige set-up naar de nieuwe toestellen.

Netwerk Apparatuur

Een verzekering in kennis dat u neemt

Onze toegewijde in-house network engineers staan garant voor een naadloze en professionele rack-en-stack ervaring. Vanaf het begin tot het einde nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het plaatsen en configureren van uw netwerkapparatuur, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Vertrouw op onze expertise voor een vlotte en efficiënte netwerkimplementatie.

100+

Racks Serviced

Server Deployment

Uw Garantie voor Efficiëntie en Betrouwbaarheid

Onze Server Deployment dienst biedt een gestroomlijnde en deskundige implementatie van uw servers, van installatie tot configuratie. Vertrouw op ons professioneel team om uw serveromgeving efficiënt en betrouwbaar te laten draaien, zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw bedrijf. Kies voor zekerheid.

Endpoint Deployment

Volledig Werkstationbeheer voor Gemoedsrust

Ontdek het gemak van volledig werkstationbeheer tegen een vaste maandelijkse kost. Wij bieden een uitgebreid pakket aan services, waaronder installaties, updates, en proactief onderhoud, allemaal inbegrepen. Voor meer informatie over onze beheerde services en hoe u uw werkstations probleemloos kunt laten draaien, bekijk onze pagina over Endpoint-Management. Laat ons uw IT-zorgen wegnemen, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

Sales

Let's rack and stack!