Skip to main content

Wifi Solutions

Ontketen de kracht van naadloze connectiviteit met Sysnetix WiFi Solutions. Van uitgebreide site surveys tot deskundige implementaties: wij tillen uw draadloze ervaring naar nieuwe hoogten. Ontdek hoe wij, met onze toegewijde WLAN-ingenieurs, uw WiFi-netwerk optimaliseren voor maximale prestaties en dekking. Betrouwbaar, snel en klaar voor de toekomst. Versterk uw verbinding vandaag met Sysnetix.

WIFI Site Survey

Gedetailleerde beoordeling van uw netwerkinfrastructuur, met aanbevelingen voor verbeterde WiFi-prestaties en dekkingsgraad.

WiFi Installation and Configuration

Wij bieden professionele installatie- en configuratiediensten voor WiFi-netwerken en access-points, waardoor naadloze connectiviteit vanaf dag één wordt gegarandeerd.

WiFi Network Upgrades

Wij bieden diensten aan voor het upgraden van bestaande WiFi- en netwerkinfrastructuur met de nieuwste technologie, om de snelheid, de dekking en de betrouwbaarheid te verbeteren en te voldoen aan toenemende eisen.

WiFi Installation Guidance

Bij WiFi Installatiebegeleiding bieden we gespecialiseerd advies en begeleiding bij het plaatsen van WiFi-netwerken. Onze focus ligt op het vakkundig leiden van uw project, vanaf de planning tot de volledige implementatie. Wij zorgen voor een soepele en efficiënte plaatsing van uw WiFi-infrastructuur.

WiFi Troubleshooting and Support

Sysnetix biedt voortdurende ondersteuning voor klanten, waarbij we helpen bij WiFi-netwerkproblemen, prestatieproblemen en algemene technische ondersteuning.

Guest WiFi Solutions

Sysnetix ontwerpt en implementeert gast-WiFi-netwerken voor bedrijven, hotels en openbare ruimtes, waardoor ze veilige en gemakkelijke internettoegang kunnen bieden aan hun bezoekers.

WIFI Site Survey

heat-map-600x600

Stap 1: Consultatie

Stap 2: On-site Survey

Stap 3: Analyse & Verwerking

Stap 4: Advies & Implementatie

Sales

Ik wil snelle Wi-Fi!