Skip to main content

Managed Firewall

Ontmoet onze Managed Firewall-service – uw digitale schild tegen cyberbedreigingen. Laat ons team de configuratie, monitoring en onderhoud van uw firewall beheren, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf. Maximaliseer uw beveiliging met minimale zorgen.

Configuratie

Met aandacht voor detail configureren we de firewall op maat van uw bedrijf, met specifieke regels, toegangscontroles en geavanceerde detectiemogelijkheden. Zo garanderen we een optimale bescherming tegen moderne bedreigingen, zodat uw bedrijfsgegevens veilig blijven.

Next-Gen Security

Onze Next-Gen Security combineert geavanceerde technologieën en proactieve methoden om uw digitale omgeving te beveiligen. Met focus op machine learning en gedragsanalyse, identificeren en neutraliseren we dreigingen nog voordat ze bekend zijn. Kies voor vooruitstrevende bescherming in de snel evoluerende wereld van cyberdreigingen.

Zero Trust

Zero-Trust beveiliging veronderstelt geen inherent vertrouwen in gebruikers of apparaten. Elk element wordt voortdurend gecontroleerd en geauthenticeerd, zowel binnen als buiten het netwerk. Het minimaliseert risico’s door strikte toegangscontrole en biedt maximale beveiliging in een dynamische digitale omgeving.

Vaste kost, nooit meer verassingen en altijd en overal beveiligd

  • Configuratie + Aanpassing
  • Continue Monitoring: 24/7 monitoring
  • Rapportage en Analyse
  • Next-Gen Technologie

Wat is een Next-Gen Firewall?

Wat doet een Next-Gen Firewall

Een Next-Gen Firewall is een geavanceerd beveiligingsapparaat dat verder gaat dan traditionele firewalls. Het maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals deep packet inspection, intrusion prevention, en gedragsanalyse om proactief moderne dreigingen te detecteren en te blokkeren. Hierdoor biedt het een meer geavanceerde en adaptieve bescherming tegen een breed scala aan cyberaanvallen.

Is het "set and forget"

Het is niet “set and forget” omdat de dreigingsomgeving voortdurend evolueert. Een Next-Gen Firewall vereist voortdurende monitoring, aanpassingen en updates om effectief te blijven tegen nieuwe en opkomende bedreigingen.

Zijn er verborgen kosten

Geen verborgen kosten: Transparantie gegarandeerd, alle services en onderhoud inbegrepen in één vaste maandelijkse of jaarlijkse prijs. Geen verrassingen.

Sales

Let's Secure Your Business!