Metalen Galler

In samenwerking met Nearfield, een vooraanstaand elektrisch bedrijf, hebben we een uitgebreid project uitgevoerd bij "Metalen Galler". Ons werkterrein omvatte volledig projectmanagement voor fiberbekabeling, splicing en integratie van alle fibers in het hoofd-42U-rack, installatie van data-racks, grondige testen van fiberverbindingen, tot stand brengen van connectiviteit tussen de hoofd- en nieuwe gebouwen, implementatie van connectoren en aansluitpunten voor data-bekabeling, en uitgebreide documentatie voor netwerkbekabeling en fiberinfrastructuur.

Dit project illustreerde onze expertise op het gebied van projectmanagement, glasvezeltechnologie en data-infrastructuur, wat resulteerde in een naadloze geïntegreerde netwerkoplossing voor "Metalen Galler".

Joined operation Sysnetix X Nearfield

Toen Nearfield zich geconfronteerd zag met een situatie waarin tijd cruciaal was, namen ze contact met ons op omdat hun reguliere partner niet reageerde op de eisen van het omvangrijke project dat voorlag. In een snelle reactie waren we binnen slechts twee weken ter plaatse na hun oproep.

Onze betrokkenheid ging verder dan eenvoudigweg splicing; we leverden waardevol advies aan zowel Nearfield als het IT-bedrijf ter plaatse. In samenwerking bepaalden we de meest optimale plaatsing voor verschillende componenten met betrekking tot de racks, switching, topologie, en oplossingen voor mogelijke toekomstige knelpunten, om efficiëntie en functionaliteit te waarborgen.

Gedurende het project hebben we zorgvuldig meer dan 75 vezels gespliced, elke rack opgehangen op een hoogte van 2,5 meter, en alle data-bekabeling naadloos aangesloten, waarbij we de bundels met klittenband in de racks hebben gerouteerd. Dit markeerde het begin van onze succesvolle reis in het leveren van een allesomvattende netwerkoplossing voor “Metalen Galler”.

CEO's Sysnetix are not afraid of hands on work

Door het goede voorbeeld te geven, stropen we onze mouwen op om ervoor te zorgen dat onze toewijding aan uitmuntendheid doordringt in elk facet van onze activiteiten. Het gaat niet alleen om het toezicht houden op het proces, maar ook om actieve deelname met onze technici op het veld.

Joris SelsCEO

Bij Sysnetix zijn de CEO's meer dan alleen leiders; we zijn samenwerkers in de volledige zin van het woord. We werken nauw samen met onze ervaren technici en smeden een dynamisch partnerschap dat innovatie stimuleert en ervoor zorgt dat onze klanten niets dan het beste krijgen op het gebied van technologische oplossingen. Samen zetten we visie om in realiteit.

Bert DemeulenaereNetwerk engineer

In detail wat Sysnetix heeft opgeleverd

 • Reageerde op een dringende oproep van Nearfield vanwege tijdsdruk.
 • Mobiliseerde ons team en arriveerde ter plaatse binnen twee weken na het eerste contact.
 • Leverde niet alleen splicing-diensten, maar ook waardevol advies aan Nearfield en het IT-bedrijf ter plaatse.
 • Werkte samen om optimale rackconfiguraties te bepalen voor verschillende componenten.
 • We hebben zorgvuldig meer dan 75 vezels gespliced voor het project.
 • Elke rack op een hoogte van 2,5 meter gemonteerd.
 • Verbond efficiënt en routeerde alle data-bekabeling naar de racks.
 • Nam volledige projectmanagementverantwoordelijkheid voor fiberbekabeling.
 • Voerde grondige tests uit van alle fiber-verbindingen.
 • Stelde connectiviteit in tussen de hoofd- en nieuwe gebouwen.
 • Implementeerde connectoren en aansluitpunten voor data-bekabeling.
 • Leverde uitgebreide documentatie voor netwerkbekabeling en fiber-infrastructuur.